Goedkoopste autoverzekering

Na de aanschaf van uw auto wilt u niet al te veel geld uitgeven aan de verzekering. In de zoektocht naar de goedkoopste autoverzekering bent u op onze site terecht gekomen omdat wij de laagste premie kunnen bieden voor uw autoverzekering. U kunt kiezen uit drie verschillende soorten dekkingen met ieder zijn voor- en nadelen.

Goedkoopste autoverzekering met WA

De goedkoopste autoverzekering is natuurlijk altijd de WA dekking. Dit is de standaard voor iedere weggebruiker. Wanneer uw auto bijvoorbeeld 8 jaar of ouder is, kan dit prima want een schadegeval is dan meestal duurder dan de uiteindelijke waarde van de auto. Zo betaalt u niet te veel en kunt u in ieder geval verzekerd rond rijden.

Goedkoopste autoverzekering met WA plus

Heeft u een wat jongere auto, tussen 4 en 8 jaar bijvoorbeeld, dan is het verstandig om te kiezen voor een WA plus dekking. Met onze premies is het nog steeds de goedkoopste autoverzekering en u heeft meer zekerheid dan de basisdekking. Brandschade en diefstal zit bij het pakket in maar ook de schade door zware weersomstandigheden. Ruitschade is ook een veel voorkomend probleem waar u met WA plus ook geen zorgen meer om hoeft te maken. In de meeste gevallen dekt uw verzekering wel de rekening maar bekijk wel goed de polisvoorwaarden om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt.

Goedkoopste autoverzekering met All Risk

Wilt u niet voor verrassingen komen te staan dan kunt u natuurlijk altijd kiezen voor een All Risk dekking. Dit is dan ook aan te raden als uw auto jonger is dan 4 jaar. Nog belangrijker is dat uw eigendommen ook beschermd zijn voor uw eigen fouten. Mocht u bijvoorbeeld per ongeluk tegen een paal aangereden hebben dat u niet gezien heeft dan levert dat lelijke plekken op. Vaak moet u zelf de rekening betalen maar met All Risk kunt u dit claimen bij uw verzekeraar. Ook in dit geval verwijzen wij u door naar de polisvoorwaarden waar de complete dekking uitgelegd staat.